Tinerii își pot dezvolta abilitățile profesionale și pot câștiga experiență practică într-o organizație activă cu recunoaștere internațională.

Durata voluntariatului este de 6 luni cu posibilitate de prelungire, iar activitatea de voluntariat este neremunerată. În cadrul programului, tinerii participă la sesiunea de instruire în ariile de activitate și metodologiile de lucru Transparency International, au acces la expertiză internațională și beneficiază de mentorat în activitățile desfășurate, precum și de recunoașterea contribuției lor la activitățile organizației.

Poziții: 10 locuri disponibile

Cerințe: Programul este dedicat studenților în anul IV și master – profilul științe juridice. Cunoștințe de limbă engleză - nivel avansat;

Cum aplic: Studenții interesaţi sunt rugați să trimită CV-ul și o scrisoare de intenție (max. 400 cuvinte), la adresa de e-mail: office@transparency.org.ro, cu titlul Candidatura voluntariat CEJ. Menționăm că aplicațiile depuse vor fi evaluate în ordinea înregistrării lor, până la ocuparea celor 10 locuri disponibile.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Beneficii:

  • Training la începutul voluntariatului;

  • Recunoaşterea contribuţiei la studiile realizate de organizație;

  • Implicarea în activitățile unei organizații internaționale, într-un mediu de lucru dinamic;

  • Acces la expertiza internațională în domeniul integrității și combaterii corupției;

  • Acces la materiale de specialitate, deţinute de biblioteca Transparency International Romania şi reţeaua TI

  • Certificat de voluntariat care atestă experienţa profesională;

  • Scrisori de recomandare în funcţie de performanţă;

  • Program de lucru flexibil (4 ore/zi);

  • Posibilitatea angajării la finalului programului de voluntariat.


DESPRE TRANSPARENCY INTERNATIONAL ROMÂNIA

Viziunea noastră este o Românie onestă, fără corupție. Vom realiza acest lucru îmbunătățind mecanismele de prevenire, sancționare și raportare a corupției și schimbând atitudinea oamenilor, astfel încât corupția să devină inacceptabilă în societatea românească.

Transparency International România este parte a coaliției globale împotriva corupției, cu prezență în peste 90 de țări și secretariatul central la Berlin. Rapoartele organizației sunt un punct de reper pentru Uniunea Europeană , guverne și instituții internaţionale precum ONU, Consiliul Europei, Banca Mondială, OSCE şi GRECO.


Data publicare: 25/10/2018