Conferinta de prezentare a proiectului SIPOCA377

Transparency International Romania a organizat miercuri, 13 martie 2019, conferinţa de prezentare a proiectului „Servicii de consiliere juridică pentru victime ale unor abuzuri sau nereguli din administraţie şi justiţie”, cod proiect: SIPOCA377.

Evenimentul a avut loc la Palatul Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi s-a bucurat de prezenţa a numeroşi specialişti în domeniul dreptului, reprezentanţi din partea instituţiilor publice, mediul academic şi organizaţii neguvernamentale.

Romanian

Summitul de integritate pentru prosperitate - Bucuresti 26 februarie 2019


Evenimentul va avea loc marți, 26 februarie 2019, începând cu ora 17:00 la sediul DB Connect din Bulevardul Dimitrie Pompeiu 6a, intrarea A, sector 2, București.

Aflat la cea de-a XXVII-a ediție, summitul promovează integritatea ca element cheie al succesului în dezvoltarea mediului public și privat.

Romanian


Indicele de Perceptie a Coruptiei 2018 arata o stagnare a eforturilor anticoruptie in majoritatea statelor

Analiza relevă faptul că fenomenul corupției contribuie la o criză globală a democrației

Berlin, 29 Ianuarie 2019 – Indicele de Percepție a Corupției 2018 (IPC) lansat astăzi de către Transparency International arată că eșecul continuu al multor state de a diminua semnificativ corupția contribuie la o criză a democrației în întreaga lume.

Romanian

Oportunitate cariera - Posturi noi in echipa TIRO

În cadrul echipei Transparency International Romania sunt disponibile două posturi de cercetător. Mai multe detalii despre procedura de recrutare găsiţi mai jos.

Persoanele interesate pot aplica până la data de 29 ianuarie 2019.
Mult succes!

 

Romanian

Primul raport independent de monitorizare in cadrul Pactelor de Integritate

Transparency International România și Institutul pentru Politici Publice publică astăzi primul raport independent de monitorizare elaborat în baza Pactului de Integritate semnat cu Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI).

Raportul prezintă rezultatele activităţii de monitorizare derulate pe parcursul a peste doi ani, pentru proiectul de cadastru implementat de ANCPI în zonele rurale din România: “Creșterea gradului de acoperire geografică și de înregistrare a proprietăților din zonele rurale în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară”.  În această perioadă au fost urmărite activitățile de planificare a proiectului și dezvoltarea documentației pentru achiziții publice de servicii de înregistrare cadastrală sistematică la nivelul a 194 de comune din 36 de județe. Totodată, TI-Romania şi IPP au formulat opinii privind conformitatea procedurii de achiziție publică cu legislația aplicabilă, normele etice și standardele de integritate și de recomandări și propuneri de îmbunătățire.

Romanian

15 ani de la semnarea Conventiei Natiunilor Unite impotriva coruptiei


09 decembrie 2018

Bucureşti

Comunicat de presă

Ziua Internaţională anticorupţie este un bun prilej pentru a ne reaminti că România a semnat şi a ratificat prin lege Convenţia Naţiunilor Unite împotriva corupţiei, angajându-se astfel să promoveze integritatea, responsabilitatea şi buna gestiune a afacerilor publice şi a bunurilor publice.

Romanian


Summitul de integritate pentru prosperitate - Petrosani, 15 noiembrie 2018


Transparency Internațional România, Rotary Club Petroșani Valea Jiului, Colegiul Pacienților, Deutsche Bank Global Technology și Universitatea din Petroșani organizează Summitul de Integritate pentru Prosperitate la Petroșani, joi, 15 noiembrie 2018, începând cu ora 16:00 în Amfiteatrul A4  – Corpul vechi – Universitatea din Petroșani.

Romanian


Summitul de Integritate pentru Prosperitate - editia XXV - Iasi, 24 octombrie 2018


 

Aflat la a XXV-a editie, Summitul de Integritate pentru Prosperitate promoveaza integritatea ca element cheie al succesului in dezvoltarea mediului public si privat.

Editia de la IASI a Summitului pentru Integritate este organizat de Transparency International Romania, Rotary Iasi Curtea Domneasca, Colegiul Pacientilor si Deutsche Bank Global Technology

RomanianFuncţionari publici din Germania – în vizită la TI-Romania


Un grup de funcţionari publici din cadrul Guvernului Regional Schleswig-Holstein a participat miercuri, 29 august 2018 la un seminar organizat la sediul Transparency International Romania, având ca teme de discuţie etica, integritatea şi transparenţa în cadrul instituţiilor publice şi modalităţi de colaborare cu organizaţiile neguvernamentale.

Romanian

Pages