Summitul de integritate pentru prosperitate - Petrosani, 15 noiembrie 2018


Transparency Internațional România, Rotary Club Petroșani Valea Jiului, Colegiul Pacienților, Deutsche Bank Global Technology și Universitatea din Petroșani organizează Summitul de Integritate pentru Prosperitate la Petroșani, joi, 15 noiembrie 2018, începând cu ora 16:00 în Amfiteatrul A4  – Corpul vechi – Universitatea din Petroșani.

RomanianFuncţionari publici din Germania – în vizită la TI-Romania


Un grup de funcţionari publici din cadrul Guvernului Regional Schleswig-Holstein a participat miercuri, 29 august 2018 la un seminar organizat la sediul Transparency International Romania, având ca teme de discuţie etica, integritatea şi transparenţa în cadrul instituţiilor publice şi modalităţi de colaborare cu organizaţiile neguvernamentale.

Romanian


Summitul Integritate pentru prosperitate, 9 mai 2018, Deva


 

Peste 150 de persoane au participat miercuri, 9 mai, la Summitul de Integritate pentru Prosperitate organizat la Deva. O surpriză plăcută în cadrul evenimentului a fost faptul că tinerii au fost cei mai interesaţi de tematicile abordate, au adresat întrebări şi s-au implicat în dezbateri.

Romanian


Am deschis programul de voluntariat editia 2018

 

Din 5 martie, 17 studenţi de la Facultatea de Administraţie publică, SNSPA, au început stagiul de practică  la TI-România. Tinerii au ocazia să îşi dezvolte abilitățile profesionale și să câștige experiență într-o organizație activă cu recunoaștere internațională.

Sarcina de astăzi: Stakeholder mapping for Integrity Pacts. Studenţii trebuie să identifice cei mai importanţi actori din plan local şi naţional din domenii precum educaţie, cultură, administraţie publică.

Romanian

Pozitia Transparency International Romania privind situatia de la Directia Nationala Anticoruptie


Solicitarea ministrului justiției privind revocarea Procurorului șef al DNA reprezintă doar declanșarea procedurii conform competențelor legale, însă în această privință trebuie să se exprime cu aviz consultativ Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii precum și Președintele României, care a anunțat că raportul va fi analizat în cadrul departamentelor Administrației prezidențiale.

Romanian