acasa despre TI Romania oportunitati contact legaturi utile
 media  servicii  proiecte  politici si studii  publicatii  centru  training                                    Romana English
acasa > training > cursuri şi programe
training  Cursuri şi programe     Tipareşte aceasta pagina
GRATUIT - ATELIERE DE LUCRU - Avertizarea de integritate

Transparency International România organizează trei ateliere de lucru despre beneficiile avertizărilor de integritate și soluții practice pentru crearea și operaționalizarea sistemelor pentru gestionarea avertizărilor.

Atelierele de lucru explorează posibilitatea construirii unui culturi organizaţionale pro-active bazate pe etică şi conformitate, în care angajaţi şi angajatori deopotrivă lucrează în beneficiul comun şi contribuie la identificarea riscurilor care le pot afecta afacerea şi formularea soluţiilor pentru instituţia sau business-ul lor. Participarea la atelierele de lucru este gratuită, este necesar doar să vă înscrieți.

Mai multe detalii

OFERTA CURENTA - Integritate Publica si Legalitate

Curs - Integritate Publică și Legalitate

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice – Agentia Nationala a Functionarilor Publici

Circulara nr. 25364/03.05.2016 cuprinzand oferta programelor de formare profesionala/perfectionare pentru perioada MAI – SEPTEMBRIE 2016 /PARTENER DE FORMARE: ASOCIATIA ROMANA PENTRU TRANSPARENTA

Grila programelor de formare profesionala/perfectionare pentru perioada MAI-SEPTEMBRIE 2016

OBIECTIV
Programul de formare este conceput astfel încât să asigure participanţilor formarea unei viziuni obiective de ansamblu asupra specificului sistemului administraţiei publice româneşti, precum și identificarea măsurilor punctuale necesare în vederea alinierii calităţii serviciilor publice la standardele europene, cu o abordare 360º pentru instituția publică.

CERTIFICARE
Transparency International România/Asociaţia Română pentru Transparenţă Cod intern de identificare in Registrul Partenerilor de formare ANFP: A-ART-22/2016

Participanţii vor primi certificate de absolvire eliberat de catre A.N.F.P, in conditiile legislaţiei specifice.

Menţionăm de asemenea, că Transparency International Romania este certificată ISO 9001:2008. Instituţia de certificare este SGS care are sediul central la Geneva, iar standardul de certificare este conform standardului HU0174QYR de la Londra.

TAXA DE PARTICIPARE este 900 RON
Se plăteşte prin virament în contul Asociaţiei Române pentru Transparenţă, cod fiscal 12486550, cod IBAN RO95BACX0000003003468001, deschis la Banca Comercială UniCredit Ţiriac, sucursala Victoria.

Taxa se plăteste prin virament cel mai târziu cu 5 zile înainte de data începerii cursului sau prin numerar la data începerii cursului.

CONTRAVALOAREA SERVICIILOR HOTELIERE
Contravaloarea serviciilor de cazare se va plati prin virament bancar in contul furnizorului de servicii hoteliere unde se va organiza cursul ales de dumneavoastra, in functie de tariful din grila de cursuri.

FACILITATI
Participantii care se inscriu la programele de formare si care doresc sa participle la cursurile de la Predeal Hotel HERA au urmatoarele facilitati :

 • Taxa de cazare pe toata perioada cursului adica 5 zile/ 6 nopti este de 1500 lei .
  Taxa de cazare cuprinde :
  • cazare + masa zilnica ( bonuri valorice in valoare de 100 de lei pe zi )
  • Acces la piscine, sauna, internet WI-Fi, parcare
  • Insotitorul participantului/participantei beneficiaza de cazare si mic- dejun inclus.
  • Copii pana la 7 ani beneficiaza de cazare si mic-dejun inclus.

ÎNSCRIERE:
Fişa de înscriere atașată se transmite completată la numărul de fax: 031 660 60 06 sau prin e-mail, la training@transparency.org.ro. Data limită de înscriere a participanţilor este cu 15 zile înainte de prima zi de curs a fiecărui modul.

PERSOANĂ DE CONTACT:
Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi: Oana Bîrsan, Coordonator Program Integritate Publică și Legalitate, la tel: 0731 332 901 sau e-mail: training@transparency.org.ro.

Mai multe detalii...


   TI Romania   contact
  media
Stay Informed
Stay Informed