acasa despre TI Romania oportunitati contact legaturi utile
 media  servicii  proiecte  politici si studii  publicatii  centru  training                                 Romana English
acasa > centru
centru       Tipareşte aceasta pagina
 Centrul de Asistenţă Anticorupţie

Vă informăm că în perioada ianuarie – mai 2017 activitatea Centrului de Asistenţă Anticorupţie pentru Cetăţeni se află în proces de modernizare şi extindere, pentru a vă putea pune la dispoziţie noi servicii electronice, precum şi noi locaţii unde să puteţi beneficia de serviciile noastre directe. În această perioadă toate sesizările primite vor fi înregistrate, urmând a vă oferi răspuns după data de 1 mai 2017, prin cel mai apropiat centru regional de adresa comunicată de dumneavoastră.

În acest interval, vă informăm că sesizările formulate în baza art. 6 din Legea nr. 571/2004 privind protecţia averitzorilor şi transmise prin oricare dintre mijloacele puse la dispoziţie de către Centrul de Asistenţă Anticorupţie produce efectele prevăzute de lege şi vă dă dreptul la protecţie începând cu data primirii ei la sediul Centrul de Asistenţă Anticorupţie din Bd. Gral. Gh Magheru nr. 28-30, et. 3, Sector 1, Bucureşti, sau la adresa de email centru @ transparency.org.ro ori pe portalul www.alacromania.ro

Programele contractate cu entitati publice si private vor continua conform prevederilor stabilite in documentatia de colaborare.

Centrul de Asistenţă Anticorupţie este un proiect instituţional al reţelei Transparency International, în Europa de Sud – Est. În România, Centrul a fost înfiinţat în anul 2003, cu finanţare din partea Ministerului Federal de Externe al Germaniei prin Iniţiativa Anticorupţie a Pactului de Stabilitate în Europa (SPAI).

Citește mai mult ...

 Avertizarea de integritate

Avertizarea de integritate, cunoscută în limbajul internațional ca „whistleblowing” definește dezvăluirea de informații despre nereguli, activități corupte, ilegale, frauduloase sau periculoase comise în organizații ale sectorului public sau privat.

Citește mai mult ...


   TI Romania   contact
  media
Stay Informed

Fonduri Structurale - informatie in sprijinul ideii tale