acasa despre TI Romania oportunitati contact legaturi utile
 media  servicii  proiecte  politici si studii  publicatii  centru  training                                 Romana English
acasa > training
training       Tipareşte aceasta pagina
Departamentul de Training
Ipsa scientia potestas est - Knowledge itself is power. (Bacon)

În baza prevederilor Legii achizițiilor publice și a standardelor stabilite de Curtea de Conturi, referitor la respectarea principiilor de economicitate, eficienţă şi eficacitate în cheltuirea fondurilor publice, raportat la ordinul ANFP nr.762/2015 privind domeniile prioritare de formare pentru administrația publică, Transparency International România lansează programul de formare profesională continuă Integritate Publică și Legalitate

Transparency International România organizează cursuri de formare în baza art. 22 lit. d din HG nr. 1066/2008, cu modificările şi completările ulterioare şi emite certificate conform art. 5 lit. a) coroborat cu art. 6 din acelaşi act normativ

ATELIERE DE LUCRU - Avertizarea de integritate

Transparency International România organizează trei ateliere de lucru despre beneficiile avertizărilor de integritate și soluții practice pentru crearea și operaționalizarea sistemelor pentru gestionarea avertizărilor.

Atelierele de lucru explorează posibilitatea construirii unui culturi organizaţionale pro-active bazate pe etică şi conformitate, în care angajaţi şi angajatori deopotrivă lucrează în beneficiul comun şi contribuie la identificarea riscurilor care le pot afecta afacerea şi formularea soluţiilor pentru instituţia sau business-ul lor. Participarea la atelierele de lucru este gratuită, este necesar doar să vă înscrieți.

Mai multe detalii

Pachet formare profesională continuă - Integritate Publică - ediția iarna 2016

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice – Agentia Nationala a Functionarilor Publici

Circulara nr. 25364/03.05.2016 cuprinzand oferta programelor de formare profesionala/perfectionare pentru perioada MAI – SEPTEMBRIE 2016 /PARTENER DE FORMARE: ASOCIATIA ROMANA PENTRU TRANSPARENTA

Grila programelor de formare profesionala/perfectionare pentru perioada OCTOMBRIE-DECEMBRIE 2016

OBIECTIV
Programul de formare este conceput astfel încât să asigure participanţilor formarea unei viziuni obiective de ansamblu asupra specificului sistemului administraţiei publice româneşti, precum și identificarea măsurilor punctuale necesare în vederea alinierii calităţii serviciilor publice la standardele europene, cu o abordare 360º pentru instituția publică.

BENEFICIILE PROGRAMULUI

 • Deoarece Asociatia Romana pentru Transparenta este membra a rețelei globale Transparency International, cursurile propuse reflectă si o expertiza internațională în promovarea integrității și măsurilor pentru prevenirea corupției
 • Cursuri acreditate ANFP
 • Îmbină sistemul de conferinţă interactivă, studii de caz şi exerciţii de grup
 • Cunoștințele dobândite au aplicabilitate directă în activităţile curente ale participanţilor
 • Programul respectă standardele de dezvoltare în administraţia publică.

CERTIFICARE
Transparency International România/Asociaţia Română pentru Transparenţă Cod intern de identificare in Registrul Partenerilor de formare ANFP: A-ART-22/2016

Participanţii vor primi certificate de absolvire eliberat de catre A.N.F.P, in conditiile legislaţiei specifice.

Menţionăm de asemenea, că Transparency International Romania este certificată ISO 9001:2008. Instituţia de certificare este SGS care are sediul central la Geneva, iar standardul de certificare este conform standardului HU0174QYR de la Londra.

TAXA DE PARTICIPARE este 900 RON

 • Se plateste prin virament în contul Asociatiei Române pentru Transparenta, cod fiscal 12486550, cod IBAN RO95BACX0000003003468001, deschis la Banca Comerciala UniCredit Tiriac, sucursala Victoria sau în contul de Trezorerie : RO39TREZ701501401X011398, deschis la Trezoreria Bucuresti sector.1.
 • Taxa se plateste prin virament cel mai târziu cu 5 zile înainte de data începerii cursului. Cazarea se plătește cu 2 săptămâni înainte de începerea cursului.

CONTRAVALOAREA SERVICIILOR HOTELIERE
Contravaloarea serviciilor de cazare se va plati prin virament bancar in contul furnizorului de servicii hoteliere unde se va organiza cursul ales de dumneavoastra, in functie de tariful din grila de cursuri.

FACILITATI
Participantii care se inscriu la programele de formare si care doresc sa participle la cursurile de la Sinaia, Hotel MARA au urmatoarele facilitati:

 • Taxa de cazare pe toata perioada cursului adica 5 zile/ 6 nopti este de 1320 lei/regim single si 1560 /lei/regim dubla.
 • Taxa de cazare cuprinde:
  • cazare + masa zilnica ( bonuri valorice in valoare de 100 de lei pe zi )
  • Acces gratuit la piscina / sauna / jacuzzi

ÎNSCRIERE:
Fişa de înscriere atașată se transmite completată la numărul de fax: 031 660 60 06 sau prin e-mail, la training@transparency.org.ro. Data limită de înscriere a participanţilor este cu 7 zile înainte de prima zi de curs a fiecărui modul.

PERSOANĂ DE CONTACT:
Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi: Despina Bălășoiu, Coordonator Program Integritate Publică - ediția iarna 2016, la tel: 0731 332 901 sau e-mail: training@transparency.org.ro.

Mai multe detalii...

Departamentul de Training din cadrul TI Romania, infiintat in luna iulie a anului  2006 si-a propus sa utilizeze resursele  de know-how ale Transparency International si ale partenerilor acesteia in vederea aplicarii integrate a unui pachet profesional de cursuri de formare continua pentru  administratia   publica, concentrandu-se pe atingerea obiectivelor strategice ale Asociatiei, respectiv

 1. Dezvoltarea capacităţii de advocacy
 2. Susţinerea eforturilor anticorupţie de la nivel local
 3. Promovarea instrumentelor internaţionale anticorupţie
 4. Orientarea mesajului anticorupţie către sectoarele educaţiei şi sănătăţii publice
 5. Promovarea standardelor etice şi de integritate în sectorul privat
 6. Întărirea capacităţii instituţionale
 7. Consolidarea integrităţii publice în justiţie şi administraţie

Mai multe detalii/inscriere on-line gasiti pe website-ul departamentului de training

 

 


   TI Romania   contact
  media
Stay Informed
Stay Informed