acasa despre TI Romania oportunitati contact legaturi utile
 media  servicii  proiecte  politici si studii  publicatii  centru  training                                    Romana English
acasa > publicatii > Ghidurile cetateanului
publicatii  Ghidurile cetateanului     Tipareşte aceasta pagina
Ghiduri

  Transparenţa decizională în administraţia publică locală

  Citeste  Acest ghid a fost produs în cadrul proiectului „Lege şi transparenţă” derulat de către Transparency International România şi Asociaţia Pro Democraţia, cu sprijinul financiar al Uniunii Europene prin PHARE 2004.
 
 
   
   

  Şcoala – un sistem de integritate

  Citeste  Ghidul este un manual adresat tuturor actorilor implicaţi în sistemul educaţional, care prezintă instrumentele legale, atât administrative cat si judiciare, de lupta împotriva corupţiei din sistemul educaţional.
 
 
   
   

  Integritatea în justiţie - Document de strategie

  Citeste  Acest document pune la dispoziţia publicului rezultatele unor mese rotunde avute în cadrul proiectului Creşterea integrităţi în justiţie şi propunerile de politici publice pentru creşterea integrităţii în justiţie.
 
 
   
   

  Ghid privind protecţia avertizorilor de integritate

  Citeste  Ca efect al adoptării legii privind avertizarea în interes public, Ghidul se vrea un instrument pentru grupul ţintă - avertizorii de integritate. Ghidul se vrea a fi traducerea în termeni practici a legii adoptate relative recent.
 
 
   
   

  Ghid de integritate în aplicarea legislaţiei fondului funciar

  Citeste  Ghidul are ca scop educarea şi informarea cetăţenilor cu privire la mijloacele legale în dobândirea şi redobîndirea dreptului de proprietate. Ghidul este o compilarea a legislaţiei incidente în domeniul dreptului de proprietate.
 
 
   
   


   TI Romania   contact
  media
Stay Informed
Stay Informed