acasa despre TI Romania oportunitati contact legaturi utile
 media  servicii  proiecte  politici si studii  publicatii  centru  training                                Romana English
acasa > publicatii
publicatii       Tipareşte aceasta pagina
Biblioteca Transparency International
Servicii

Biblioteca Transparency International cuprinde o serie de publicatii, studii, rapoarte, acte normative si alte materiale informative pe tema coruptiei, care va pot fi de folos. Biblioteca nu este deschisa publicului larg. Accesul la  materialele informative se poate face pe baza unei solicitari scrise, urmand sa aveti posibilitatea de a consulta documentele solicitate la sediul TI.

Solicitarile pot fi trimise prin posta, la adresa Bulevardul Nicolae Balcescu nr  21, sector 1  Bd. Nicolae Balcescu, nr 21, et 2, Sector 1, Bucuresti, cod 010044 – ROMANIA sau e-mail, la adresa office@transparency.org.ro. Va rugam sa indicati numele dumneavoastra, profesia, numarul de telefon la care puteti fi contactat, titlul documentului solicitatat si ziua in care doriti sa aveti acces la acesta. În cel mai scurt timp veti primi confirmarea noastra si veti fi invitat la sediul TI-Romania.

Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ne contactati!


   TI Romania   contact
  media
Stay Informed
Stay Informed