acasa despre TI Romania oportunitati contact legaturi utile
 media  servicii  proiecte  politici si studii  publicatii  centru  training                                    Romana English
acasa > training > logistica
training  logistica     Tipareşte aceasta pagina
Logistica

     Departamentul de Training isi elaboreaza materialele de training si promotionale in-house, in sistem propriu de redactare si editare, avand in dotare aparate xerox profesioniste, scannere si multi-functionale care asigura rapiditatea si calitatea ridicata a produselor de training. In cadrul evenimentelor organizate se pot organiza pauze de cafea si acces la sistem de catering.

TI Romania dispune de o sala de training la sediul propriu organizata pe sistemul de training - conferinte - seminarii - workshopuri, dotata cu flipchart, videoproiector, laptop, servicii de internet si materiale suport (acces la ghidurile si studiile elaborare de organizatie). Capacitatea salii cuprinde, in functie de tipul de eveniment organizat, intre 30 si 50 de persoane.

Pentru programele de training organizate in afara Bucurestiului colaboram cu unitati hoteliere din Poiana Brasov, Predeal, Venus, Neptun, unde s-au negociat conditii avantajoase pentru pachete de grup, cu acces la facilitatile resorturilor respective, inclusiv conditii moderne pentru sali de curs, conferinte sau workshop-uri.

Pentru cursurile organizate in Bucuresti, echipa departamentului vine in sprijinul participantilor pentru identificarea oportunitatilor avantajoase de cazare prin furnizarea de informatii si rezervari de grup la unitati hoteliere si firme specializate in acest sens - cazare in regim hotelier in apartamente si garsoniere identificate si localizate la distante foarte mici, aproximativ 10 minute distanta de sala de curs.


   TI Romania   contact
  media
Stay Informed
Stay Informed