acasa despre TI Romania oportunitati contact legaturi utile
 media  servicii  proiecte  politici si studii  publicatii  centru  training                                    Romana English
acasa > training > misiune si obiective
training  misiune si obiective     Tipareşte aceasta pagina

Misiune


Misiunea departamentului de training și consultanță din cadrul organizației este de a crea angajați conștienți de efectele negative ale lipsei de etică, transparență și integritate din cadrul echipei/departamentului/companiei/instituției din cadrul căreia fac parte asupra atât a dezvoltării lor profesionale cât și asupra imaginii companiei/instituției.

Vă rugăm să considerați această ofertă ca o piatră de temelie pentru o colaborare de durată între instituțiile noastre. Suntem deschiși oricăror propuneri pentru a face sesiunea de cursuri și consultanță să se muleze pe cerințele și nevoile dumneavoastră. Suntem convinși că putem dezvolta un parteneriat reușit cu rezultate concrete.

De asemenea vă asigurăm de toată implicarea noastră și a colaboratorilor noștri în derularea unui proiect în cadrul companiei/instituției dumneavoastră. Echipa de formatori Transparency International România este una tânără, dar cu multă experiență, entuziastă și decisă să contribuie la îmbunătățirea mediului privat și public din România în ceea ce privește adoptarea, aplicarea și respectarea unor standarde de etică și conformitate. Dorim să perfecționăm, să dezvoltăm și să motivăm angajații companiei dumneavoastră să devină un model de conformitate, comportament etic și integritate pentru a putea contribui la consolidarea unei imagini similare a companiei/instituției dumneavoastră în societate.

Comparativ alte programe similare existente, TI-Ro are experiența realizării unor sesiuni de training la standarde Europene și cu participanți și formatori de nivel internațional, oferind de fiecare dată un eveniment de succes. De asemenea, programele de formare profesională marca TI-Ro garantează un grad înalt de satisfacție a participanților, personal organizator tânăr și motivat, flexibilitate și adaptabilitate la modificările de dinamică a formarii, precum și seriozitatea serviciilor și orientarea către client.

Important de menționat este că spre deosebire de alte organizații ce oferă programe de pregătire profesională, TI-Ro oferă în pachetul de training și o analiză a vulnerabilităților organizației interesată de programele noastre de instruire și consultanță în vederea stabilirii alături de reprezentanții acesteia următorii pași în vederea realizării trainingului precum și un suport de curs personalizat. De asemenea, un alt avantaj pe care TI-Ro îl deține este posibilitatea de a realiza aceste programe de formare online, în vederea sprijinirii necesităților companiilor competitive de pe piața românească și eficientizării costurilor: materiale, de timp, de personal, etc.

Obiective

      Organizarea de programe de perfectionare pentru functionarii publici, personal contractual si alte persoane care desfasoara activitati de autoritate publica, pe baza de pachete de servicii de training semestriale.

    Organizarea de training-uri de informare si construire de abilitati pe domeniile de referinta si tematicile specifice din portofoliul Transparency International Romania, oferte deschise pentru nevoile mediului de afaceri si ONG.

   Organizarea de cursuri destinate cu durata si tematica variabila in functie de analiza de nevoi a institutiilor beneficiare si pe baza solicitarii acestora.
    
     Organizarea de seminarii, conferinte si dezbateri publice pe teme de formare profesionala continua si in conformitate cu obiectivele strategice ale Transparency International Romania.

     Editarea si publicarea de manuale de training, proceduri si ghiduri de bune practici , pentru desfasurarea in bune conditii a programelor.


 

   TI Romania   contact
  media
Stay Informed
Stay Informed