acasa despre TI Romania oportunitati contact legaturi utile
 media  servicii  proiecte  politici si studii  publicatii  centru  training                                    Romana English
acasa > training > echipa
training  echipa     Tipareşte aceasta pagina
PREZENTARE ECHIPA

Departamentul de Training şi-a pornit activitatea în iulie 2006 cu un colectiv format din 2 persoane (un angajat full time şi un consultant de training part-time), ajungând în mai puţin de 6 luni să totalizeze un număr de 3 angajaţi full-time, responsabili de planificarea, organizarea, derularea şi evaluarea PROGRAMELOR DE TRAINING.


 Echipa organizatori programe
Director Departament de training
Asigura realizarea atribuţiilor, competenţelor şi responsabilităţilor stabilite pentru activitatea de formare continuă şi perfecţionare în conformitate cu şi pentru implementarea politicii şi obiectivelor strategice ale Asociaţiei Române pentru Transparenţă. 

Pentru indeplinirea misiunii si obiectivelor departamentului, gestioneaza echipele multidisciplinare de experti si traineri colaboratori , dezvolta ariile curriculare de training pe baza analizei nevoilor de formare la solicitarea beneficiarilor si asigura implementarea standardelor de calitate a formarii.
Coordonator programe de training 
Asigura organizarea si coordonarea desfasurarii activitatilor aferente programelor de training destinateExpertiza Departamentului

In desfasurarea programelor de training Transparency International Romania colaboreaza cu:

  • Echipe de experti si specialisti in administratie publica, practicieni, traineri si reprezentanti ai mediului academic de referinta, pe plan intern si international.
  • Specialisti reprezentanti ai societatii civile, ONG-uri si companii de consultanta, cu o bogata experienta practica si abilitati de formare a adultilor.
  • Experti internationali, colaboratori din reteaua TI

 


   TI Romania   contact
  media
Stay Informed
Stay Informed