acasa despre TI Romania oportunitati contact legaturi utile
media         servicii         proiecte         politici si studii publicatii centru training              Romana English
acasa > servicii > consultanta juridica
servicii  consultanta juridica     Tipareşte aceasta pagina
Consultanţă juridică

Una din componentele activităţii Transparency Internaţional Romania (TI-Ro) este reprezentată de oferirea de consultanţă juridică victimelor sau martorilor faptelor de corupţie, din perspectiva mijloacelor legale de plângere.

În cadrul acestei activităţi TI-Ro, prin intermediul Centrului de Asistenţă Anticorupţie pentru Cetăţeni/ Advocacy and Legal Advice Centre (A.L.A.C.), oferă informaţii cetăţenilor cu privire la mijloacele şi pârghiile legale pe care le pot folosi în combaterea faptelor de corupţie.

Consultanţa juridică oferită de TI-Ro este gratuită şi se poate realiza, în acord cu opţiunea cetăţenilor, astfel: în mod direct la sediul TI-Ro (în baza unei programări telefonice prealabile), prin poştă sau prin e-mail.

În cadrul acestei activităţi TI-Ro nu face demersuri către instituţiile publice competente pentru soluţionarea într-un fel sau altul a petiţiilor cetăţenilor, consultanţa juridică având doar rol de educare şi informare a publicului, cu referire la domeniul mai sus amintit.

mai multe informatii...


   TI Romania   contact
  media
Stay Informed
Stay Informed

Fonduri Structurale - informatie in sprijinul ideii tale