Solutii pentru Integritate

Transparency International Romania oferă soluţii personalizate şi instrumente aplicabile pentru consolidarea principiilor de etică şi conformitate la nivelul organizaţiei/companiei, remedierea vulnerabilităţilor identificate, managementul performanţei, training pentru angajaţi.

Am creat un concept propriu care asigură un rezultat realist și util beneficiarilor, prin combinarea asistenței tehnice de implementare cu formarea profesională necesară utilizării efective post implementare, cu rezultate remarcabile.

Romania in statistici

Cu doar 46 de puncte din 100, România rămâne în “top trei” cele mai corupte țări din Uniunea
Europeană, alături de Bulgaria (45 de puncte) și Ungaria (42 de puncte), reiese din Indexul de Percepţie a
Corupţiei 2023. Media la nivelul UE este de 64 de puncte.

.

45%

45% dintre români cred că nivelul corupţiei a crescut în România în 2020, 32% sunt de părere că a rămas la fel ca în anii anteriori, iar 17% cred că nivelul corupţiei a scăzut în România, reiese din Barometrul Global al Corupţiei – Uniunea Europeană 2021.

20%

Romania in statistici

România se clasează pe primul loc în topul țărilor Uniunii Europene privind darea de mită, 20% dintre cetăţeni recunosc că au plătit mită pentru servicii publice de care au avut nevoie în 2020. Următoarele țări clasate în top sunt Bulgaria (19%) şi Ungaria (17%). Media UE la acest capitol este de 7%. (Barometrul Global al Corupţiei – Uniunea Europeană 2021).

conform indicatorilor si statisticilor Transparency International

Servicii si suportImplica-te!

Contribuie!

Implica-te!