CPI 2021

Solutii pentru Integritate

Transparency International Romania oferă soluţii personalizate şi instrumente aplicabile pentru consolidarea principiilor de etică şi conformitate la nivelul organizaţiei/companiei, remedierea vulnerabilităţilor identificate, managementul performanţei, training pentru angajaţi.

Am creat un concept propriu care asigură un rezultat realist și util beneficiarilor, prin combinarea asistenței tehnice de implementare cu formarea profesională necesară utilizării efective post implementare, cu rezultate remarcabile.

Romania in statistici

Comparativ cu anul 2018, Romania înregistrează o scădere de trei puncte în 2019, ajungând la același scor ca în anul 2012. Prin acest indice se măsoară gradul de corupţie din sectorul public, așa cum este perceput de mediul de afaceri și de experți independenți.

24%

dintre cetăţenii UE spun că raportarea faptelor de corupţie, inclusiv prin avertizarea de integritate, precum şi refuzul de a plăti mită sunt cele mai eficiente căi prin care se populaţia poate lua atitudine împotriva corupţiei

53%

dintre cetăţenii Uniunii Europene susţin că guvernele lor au eşuat în eforturile de a combate corupţia, reiese din Barometrul Global al Corupţiei 2016

conform indicatorilor si statisticilor Transparency International

Servicii si suport


Servicii de consiliere juridică

proiect

website


PACTE DE INTEGRITATE

proiect

website