Implica-te!
Implica-te!

Voluntar la Transparency International Romania

Îţi doreşti să lucrezi într-o organizaţie neguvernamentală, într-un mediu internaţional, dar nu ştii dacă un astfel de rol ţi se potriveşte?
Te invităm să aplici pentru unul dintre locurile disponibile în cadrul programului de voluntariat deschis de TI-RO.  Îşi poţi dezvolta abilităţile profesionale şi poţi câştiga experienţă într-un domeniu de interes pentru tine. Vei putea interacţiona cu profesionişti în domenii precum integritate şi conformitate, juridic, advocacy şi politici publice. Vei avea acces la materiale de specialitate, deţinute de biblioteca Transparency International Romania şi reţeaua TI.
La finalul perioadei de voluntariat vei primi certificat de voluntariat şi, la cerere, scrisori de recomandare.

 

Poziţii deschise

Programul de voluntariat în cadrul Centrului de Expertiză Judiciară

Durata voluntariatului este de 6 luni cu posibilitate de prelungire, iar activitatea de voluntariat este neremunerată. În cadrul programului, tinerii participă la sesiunea de instruire în ariile de activitate și metodologiile de lucru Transparency International, au acces la expertiză internațională și beneficiază de mentorat în activitățile desfășurate, precum și de recunoașterea contribuției lor la activitățile organizației.

Poziții: 10 locuri disponibile

Cerințe: Programul este dedicat studenților în anul IV și master – profilul științe juridice. Cunoștințe de limbă engleză - nivel avansat;

Cum aplic: Studenții interesaţi sunt rugați să trimită CV-ul și o scrisoare de intenție (max. 400 cuvinte), la adresa de e-mail: office @ transparency.org.ro, cu titlul Candidatura voluntariat CEJ.
Menționăm că aplicațiile depuse vor fi evaluate în ordinea înregistrării lor, până la ocuparea celor 10 locuri disponibile.


Beneficii:

  • Training la începutul voluntariatului;
  • Recunoaşterea contribuţiei la studiile realizate de organizație;
  • Implicarea în activitățile unei organizații internaționale, într-un mediu de lucru dinamic;
  • Acces la expertiza internațională în domeniul integrității și combaterii corupției;
  • Acces la materiale de specialitate, deţinute de biblioteca Transparency International Romania şi reţeaua TI
  • Certificat de voluntariat care atestă experienţa profesională;
  • Scrisori de recomandare în funcţie de performanţă;
  • Program de lucru flexibil (4 ore/zi);
  • Posibilitatea angajării la finalului programului de voluntariat.