Summitul de Integritate pentru Prosperitate


CARAVANA INTEGRITATE PENTRU PROSPERITATE

Transparency International România, Clubul Rotary și Griffiths School of Management organizează periodic Caravana „Integritate pentru Prosperitate”, o serie de summituri prin care se asigură promovarea integrității ca element cheie al succesului în dezvoltarea mediului de afaceri.

La summituri sunt invitaţi toți cei implicați în dezvoltarea comunităților locale, de la administrația publică, la oameni de afaceri, mediul academic și sectorul neguvernamental. Întâlnirile sunt concepute sub forma unor conferințe tematice, în care sunt dezbătute subiecte de interes pentru participanți.

Caravana are până în prezent peste 20 de ediţii, organizate în diferite orașe ale României, fiecare dintre aceste ediţii bucurându-se de un grad ridicat de succes datorat atât temelor abordate, profesionalismului personalităţilor invitate să ia cuvântul ca speakeri, cât şi calităţii participanţilor la aceste întâlniri. Numai în anul 2017 au fost derulate 8 Summituri de Integritate pentru Prosperitate în oraşele: Craiova, Alba Iulia, Râmnicu Vâlcea, Brăila, Deva, Buzău, Galaţi şi Slobozia, iar în acest an caravana a fost prezentă în 3 centre regionale: Târgu Jiu, Deva și Târgu Mureș.

Prin Caravana Integritate pentru Prosperitate, Transparency International Romania îşi reafirmă sprijinul şi face paşi   importanţi în susținerea unui mediu de afaceri transparent și integru, care să contribuie decisiv la dezvoltarea            economică a țării și la bunăstarea comunităților locale, pentru <O Românie onestă, fără corupție>.

În același timp, formatul acestor intalniri oferă o oportunitate excelentă pentru interconectare, schimb de experiențe şi bune practici între reprezentanţi din sectorul public și din mediul privat, creând totodată premisele pentru cooperarea pe termen lung a acestora, în vederea asigurării sustenabilităţii unui antreprenoriat transparent și responsabil.