Solutii pentru Integritate

Transparency International Romania oferă soluţii personalizate şi instrumente aplicabile pentru consolidarea principiilor de etică şi conformitate la nivelul organizaţiei/companiei, remedierea vulnerabilităţilor identificate, managementul performanţei, training pentru angajaţi.

Am creat un concept propriu care asigură un rezultat realist și util beneficiarilor, prin combinarea asistenței tehnice de implementare cu formarea profesională necesară utilizării efective post implementare, cu rezultate remarcabile.

Romania in statistici

Cu doar 45 de puncte din 100, România rămâne în “top trei” cele mai corupte țări din Uniunea Europeană, alături de Ungaria (43 de puncte) și Bulgaria (42 de puncte), reiese din Indexul de Percepţie a Corupţiei 2021. Media la nivelul UE este de 64 de puncte.

.

45%

45% dintre români cred că nivelul corupţiei a crescut în România în ultimul an, 32% sunt de părere că a rămas la fel ca în anii anteriori, iar 17% cred că nivelul corupţiei a scăzut în România, reiese din Barometrul Global al Corupţiei UE 2021

20%

România se clasează pe primul loc în topul celor care dau mită, 20% dintre cetăţeni recunosc că au plătit mită pentru servicii publice de care au avut nevoie în ultimul an. Următoarele clasate sunt Bulgaria (19%) şi Ungaria (17%). Media UE la acest capitol este de 7%. (Barometrul Global al Corupţiei UE 2021)

conform indicatorilor si statisticilor Transparency International

Proiecte curente

  toate proiectele

Servicii si suport

 

 


PACTE DE INTEGRITATE

proiect

website