Solutii pentru Integritate

Transparency International Romania oferă soluţii personalizate şi instrumente aplicabile pentru consolidarea principiilor de etică şi conformitate la nivelul organizaţiei/companiei, remedierea vulnerabilităţilor identificate, managementul performanţei, training pentru angajaţi.

Am creat un concept propriu care asigură un rezultat realist și util beneficiarilor, prin combinarea asistenței tehnice de implementare cu formarea profesională necesară utilizării efective post implementare, cu rezultate remarcabile.

Romania in statistici

România rămâne pe locul 25 în clasamentul privind Indicele de Percepţie a Corupţiei 2018, însă scorul înregistrat scade cu un punct faţă de 2017, de la 48 la 47 de puncte. Prin acest indice se măsoară gradul de corupţie din sectorul public, așa cum este perceput de mediul de afaceri și de experți independenți.

24%

dintre cetăţenii UE spun că raportarea faptelor de corupţie, inclusiv prin avertizarea de integritate, precum şi refuzul de a plăti mită sunt cele mai eficiente căi prin care se populaţia poate lua atitudine împotriva corupţiei

53%

dintre cetăţenii Uniunii Europene susţin că guvernele lor au eşuat în eforturile de a combate corupţia, reiese din Barometrul Global al Corupţiei 2016

conform indicatorilor si statisticilor Transparency International