Curs de conformitate juridică

 

Cu peste 15 ani de experiență în derularea de sesiuni de formare profesională la standarde europene, cu formatori de nivel international, Transparency International Romania I Asociația Română pentru Transparență propune un CURS de conformitate juridică pentru personalul de specialitate care își desfășoară activitatea în domeniul energiei.

 

Durata cursului: 3 zile

Perioada de susținere a cursului: februarie – martie 2022

Participanți: Cursul se adresează personalului de specialitate din cadrul companiilor care activează în domeniul pieței de energie, furnizori, producători, autorități de reglementare.

Număr de participanți/sesiune de curs: 12 – 15 persoane

Tematica propusă:

  • Legislația muncii;
  • Achiziții publice;
  • Reglementări și direcții în domeniul energiei;
  • Reglementări privind concurența în domeniul energiei.

Tematica poate cuprinde și alte puncte de interes, stabilite de comun acord cu Beneficiarul.

Informaţiile prezentate vor fi adaptate profilului participanţilor, termenii tehnici sunt explicaţi, se oferă exemple, există elemente de marcare şi de sumarizare a conţinutului de reţinut.

Formarea se desfăşoară într-o modalitate interactivă, cuprinzând prezentarea informatiilor/noțiunilor aferente tematicilor abordate, dezbateri, prezentare studii de caz, activitati pe echipe de lucru, astfel încât cursul propus să poată răspunde cât mai bine nevoilor participanţilor.

 

Locatia de derulare a cursului: la sediul Asociației, Bld. Gen.Gh.Magheru nr. 28-30, etaj 3, sector 1, Bucureşti. Sala de curs este complet echipată pentru derularea acestui tip de curs, cu respectarea tuturor regulilor în vigoare impuse în prezent în contextul pandemiei COVID-19. De menționat că Asociația dispune și de un sistem online, în care pot fi derulate cursuri la standarde înalte de calitate.

Pretul este de 2.000 de lei plus TVA/participant.

 

Transparency International România I Asociaţia Română pentru Transparenţă este o organizație neguvernamentală înfinţată în 1999, afiliată Transparency International - coaliţia globală de luptă împotriva corupţiei şi recunoscută ca fiind de utilitate publică prin H.G. nr. 1661/2004. a dezvoltat de-a lungul anilor servicii dedicate companiilor, fiind dezvoltate in acest sens inclusiv programe de training pe teme de legislație specifică, avertizare de integritate, control intern managerial, guvernanță corporativă. De altfel, Asociația este parte a initiativei Business Integrity Country Agenda (BICA), cea mai noua abordare a Transparency International în materie de evaluare și îmbunătățire a integritătii mediului de afaceri la nivel de țară. În luna octombrie 2020 am lansat raportul BICA pentru România, o premieră la nivel național.