Romanian

Curs pe tema ajutorului de stat - Oradea


 

Curs pe tema ajutorului de stat, derulat în Oradea

 

Palatul de Justiţie din Oradea a găzduit în perioada 23 - 24 mai 2019 cursul organizat de Transparency International Romania în cadrul proiectului „Consolidarea rolului instanţelor româneşti în aplicarea legislaţiei privind ajutorul de stat”.

 

Romanian

Curs pe tema ajutorului de stat - Timisoara


Curs pe tema ajutorului de stat, la Timişoara

 

În perioada 9 - 10 mai 2019 Transparency International Romania a organizat la Timişoara sesiunea de curs cu titlu: Ajutorul de stat în contextul actualizării regulilor privind acordarea ajutorului de stat, precum şi al consolidării rolului instanţelor naţionale.

Pe parcursul celor două zile au fost dezbătute tematici precum:

Romanian

Curs pe tema ajutorului de stat - Iasi


Curs pe tema ajutorului de stat, la Iaşi

 

A doua sesiune de curs cu titlu: Ajutorul de stat în contextul actualizării regulilor privind acordarea ajutorului de stat, precum şi al consolidării rolului instanţelor naţionale, s-a desfăşurat la Iaşi, în perioada 11 – 12 aprilie 2019.

 

Pe parcursul celor două zile au fost dezbătute tematici precum:

Romanian

Curs pe tema ajutorului de stat - Drobeta Turnu Severin


Curs pe tema ajutorului de stat, la Drobeta Turnu Severin

În perioadă 28 - 29 martie 2019 Transparency International Romania a organizat la Drobeta-Turnu Severin cursul cu titlul: Ajutorul de stat în contextul actualizării regulilor privind acordarea ajutorului de stat, precum şi al consolidării rolului instanţelor naţionale.

Romanian