Romanian

Transparenta decizionala in Romania

Transparenţa decizională în România anului 2007. Raport de monitorizare cu privire la aplicarea şi respectarea Legii 52/2003 privind transparenţa actului decizional la nivelul administraţiei publice

Acest material a fost publicat în cadrul proiectului „Lege şi transparenţă” derulat de către Asociaţia Pro Democraţia în parteneriat cu Transparency International România, cu sprijinul financiar al Uniunii Europene prin programul PHARE 2004.

 

Romanian

Prin transparenta spre integritate


Această publicaţie a fost realizată de către Asociaţia Pro Democraţia şi Transparency International România în cadrul proiectului „Îmbunătăţirea integrităţii la nivelul administraţiei publice locale„ finanţat prin USAID, prin Programul de Consolidare a Societăţii Civile din România şi prin World Learning for International Development.

Romanian

Raportul privind transparenta in raportarea corporativaTransparency in Corporate Reporting (TRAC) analizează 124 de companii din lista Forbes a celor mai mari firme din lume cotate la bursă. , care analizează 124 de companii din lista Forbes a celor mai mari firme din lume cotate la bursă.

Romanian

Pages