Transparency Internațional România, Rotary Club Petroșani Valea Jiului, Colegiul Pacienților, Deutsche Bank Global Technology și Universitatea din Petroșani organizează Summitul de Integritate pentru Prosperitate la Petroșani, joi, 15 noiembrie 2018, începând cu ora 16:00 în Amfiteatrul A4  – Corpul vechi – Universitatea din Petroșani.

Aflat la cea de-a XXVI-a ediție, summitul promovează integritatea ca element cheie al succesului în dezvoltarea mediului public și privat.

Prin Caravana Integritate pentru Prosperitate, Transparency International Romania îşi reafirmă sprijinul şi face paşi importanţi în susținerea unui mediu de afaceri transparent și integru, care să contribuie decisiv la dezvoltarea economică a țării și la bunăstarea comunităților locale, pentru <O Românie onestă, fără corupție>.

În același timp, formatul acestor întâlniri oferă o oportunitate excelentă pentru interconectare, schimb de experiențe şi bune practici între reprezentanţi din sectorul public și din mediul privat, creând totodată premisele pentru cooperarea pe termen lung a acestora, în vederea asigurării sustenabilităţii unui antreprenoriat transparent și responsabil.

 

 

Data publicare: 14/11/2018