Romanian

Sesiunile de training pentru judecători!

Au început sesiunile de training pentru judecători!
 
Transparency International Romania în parteneriat cu Asociaţia Magistraţilor din România  organizează cursuri de formare în domeniul ajutorului de stat. Sesiunile sunt gratuite şi se adresează unui număr de 100 de judecători, la nivel naţional.
Romanian

Conferinta de prezentare a proiectului SIPOCA377

Transparency International Romania a organizat miercuri, 13 martie 2019, conferinţa de prezentare a proiectului „Servicii de consiliere juridică pentru victime ale unor abuzuri sau nereguli din administraţie şi justiţie”, cod proiect: SIPOCA377.

Evenimentul a avut loc la Palatul Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi s-a bucurat de prezenţa a numeroşi specialişti în domeniul dreptului, reprezentanţi din partea instituţiilor publice, mediul academic şi organizaţii neguvernamentale.

Romanian

15 ani de la semnarea Conventiei Natiunilor Unite impotriva coruptiei


09 decembrie 2018

Bucureşti

Comunicat de presă

Ziua Internaţională anticorupţie este un bun prilej pentru a ne reaminti că România a semnat şi a ratificat prin lege Convenţia Naţiunilor Unite împotriva corupţiei, angajându-se astfel să promoveze integritatea, responsabilitatea şi buna gestiune a afacerilor publice şi a bunurilor publice.

Romanian