• Proiectul regional si-a propus sa valorifice eforturile realizate de caricaturisti si jurnalisti de investigatie in promovarea mesajului de integritate publica (anti-coruptie) in tarile Europei de Sud-Est. Proiectul implica jurnalisti de investigatie si caricaturisti din Bulgaria, Ungaria, Serbia, Macedonia, Republica Ceha, Republica Moldova si Romania. S-a desfasurat in Busteni si Bucuresti, Romania, in perioada ianuarie-mai 2003.
  • Scopul principal al proiectului este de a imbunatati calitatea jurnalismului de investigatie din presa localã româneascâ.
  • Scopul principal al proiectului este sa provoace partidele politice sa elaboreze politici concrete anti-coruptie si sa se angajeze in punerea lor in aplicare. Acest proiect este o initiativa de pionierat, care doreste sa inlocuiasca discursul politizat si abstract cu unul despre masuri concrete.
  • Scopul principal al proiectului este imbunatatirea standardelor de transparenta la nivelul municipalitatilor locale din Romania, Ungaria si Bulgaria, prin ajutarea politicienilor locali sa asigure o viata publica transparenta.
  • Realizat in parteneriat cu TI-Ungaria si TI-Bulgaria este aducerea în atenţia publica a importanţei unor politici locale transparente şi responsabile şi ajutarea politicienilor locali de a asigura o viaţă publică transparentă.